معرفی وبلاگ
رودخانه ای زیبا در مسیر زندگی به نام خانواده وزلال وشیرین بودن اب این رودخانه به نام تحکیم خانواده ونورانی شدن زندگی عمل کردن به دستورات ائمه اطهار از طریق احادیث
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 56476
تعداد نوشته ها : 13
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
سلام کاربران گرامی
مراسم شب یلدا، قدمتی چندین هزار ساله دارد و بخشی از فرهنگ کهن ایران‌زمین به شمار می‌رود. یلدا، بلندترین شب سال است و ایرانیان نیز قرن‌هاست که بلندترین شب سال را در کنار عزیزان و خانواده خود، آن هم همراه با توشه‌های خاص این شب می‌گذرانند، دیداری خانوادگی را تازه می‌کنند و تفألی به حافظ می‌زنند و اینچنین، شبی را همراه با خانواده، خاطره‌انگیز می‌کنند.

خانواده بزرگ شبکه اجتماعی تبیان، به مناسبت تقارن سالروز آغاز امامت منجی عالم بشریت، قائم آل محمد (ص)، حضرت صاحب‌الزمان (عج) و پنجمین شب یلدای شبکه اجتماعی که شادی این ایام را دوچندان کرده است، قصد دارد تا در "جشنواره عکس یلدا" از پنج کاربر شبکه اجتماعی، در قالب یک مسابقه، تشکر و قدرددانی نماید.



موضوع جشنواره عکس یلدا محدود نیست و هر تصویری که به این موضوع مرتبط باشد، می‌تواند در این جشنواره شرکت کند و نقشی را در جهت معرفی و هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن این جشن ملی داشته باشد.

شرایط شرکت در مسابقه:
- شرایطش خیلی خوب است، حتماً مشتری خواهید شد! 

- تمام کاربران عضو شبکه اجتماعی می‌توانند در این شرکت کنند. اگر تاکنون عضو شبکه اجتماعی تبیان نبوده‌اید، از طریق لینک زیر به جمع کاربران ما بپیوندید. شایان ذکر است شرکت کنندگان مسابقه در صورت برنده شدن، می‌بایست جهت دریافت جوایز، عضویت اولیه خود را نهایی کنند.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=221719

- حتماً از تصاویری که خودتان گرفته‌اید استفاده کنید. در غیر اینصورت، تصویر شما از مسابقه حذف خواهد شد. قطعاً تصاویری که خود شما می‌گیرید، برای ما ارزشمندتر است و احتمال برگزیده شدن شما را نیز افزایش می‌دهد.

- هر کاربر، حداقل 5 عکس مرتبط با مراسم یلدا را در گروه « جشنواره عکس یلدا »(لینک زیر) در شبکه اجتماعی تبیان ثبت می‌کند. طبیعی است که هر چه تصاویرتان بیشتر باشد، شانس برگزیده شدنتان هم بیشتر خواهد بود.
http://net.tebyan.net/groups/yalda

- توجه داشته باشید که تمام تصاویر ارسالی می‌بایست مطابق با مفاد مرامنامه کاربری فعالیت در شبکه اجتماعی باشند تا در مسابقه شرکت داده شوند.

- هر کدام از تصاویر را به صورت جداگانه ثبت کنید و از انتشار مجموعه تصاویر به صورت آلبوم خودداری نمایید تا تمام تصاویر ارسالی شما دیده شوند.

- فراموش نکنید که حتماً بر روی تصاویرتان برچسب را به همراه برچسب نام کاربری خودتان ثبت کنید. به عنوان مثال:البته توصیه تکمیلی هم این است که اگر دیدید یکی از دوستان شما و کاربر شبکه اجتماعی تبیان، فراموش کرده است این برچسب را بر روی تصاویر خودش بگذارد، شما این لطف را در حقش به جا آورید. دوستی برای همین مواقع است!

زمان شرکت در مسابقه:
برای ثبت تصاویر در شبکه اجتماعی، از همین امروز که این اطلاعیه را منتشر کردیم فرصت دارید تا دوم دی ماه؛ اما توصیه میکنیم کار را به دقیقه آخر نسپارید.

جوایز مسابقه:
همیشه گفته‌ایم و باز هم تکرار می‌کنیم که هیچ جایزه‌ای به اندازه ارزش حضور و فعالیت شما در شبکه اجتماعی، ارزشمند نیست، اما به پاس همراهی و مشارکت شما، به پنج برگزیده این جشنواره، تحفه‌های زیر را پیشکش خواهیم کرد:
نفر اول: 150 هزار تومان
نفر دوم: 100 هزار تومان
نفر سوم: 50 هزار تومان
نفر چهارم: 50 هزار تومان
نفر پنجم: 50 هزار تومان

داوری مسابقه:
از آن‌جایی که ما اهل شراکتیم، داوری این مسابقه را ما و شما، یعنی مسئولین و کاربران شبکه اجتماعی، طی دو مرحله و همراه با هم انجام خواهیم داد. در مرحله اول و پس از پایان مهلت ارسال تصاویر، برترین آن‌ها را انتخاب می‌کنیم و در پیش روی شما و به رأی شما می‌گذاریم. هر کدام از تصاویر که بیشترین پسند را از سوی کاربران دریافت کنند، ما نیز هدایا را به آن‌ها تقدیم خواهیم کرد.

سفره شب یلدای شبکه اجتماعی تبیان، به وسعت ایران است. همراه ما باشید...
http://net.tebyan.net/groups/yalda

دسته ها :
چهارشنبه بیست و پنجم 9 1394 12:2

اولویت دولت، ازدواج و یا خودرو سازان وطنی؟

یکی از آثار سیاستهای انقباضی  مالی دولت  در دو سال گذشته که به منظور کاهش نرخ لجام گسیخته تورم اجرا شد، رکود نسبی در حوزه تولید و تقاضا بود. بانکها با تعریف شرایط دشوار تری منابع مالی  را در اختیار تولید کنندگان برای سرمایه در گردش و مصرف کنندگان برای خرید قرار می دانند. این گونه سیاست های مالی اگرچه آهنگ رشد تورم را کاست، اما رکود نسبی بازار و صنایع را موجب شد. این رکود ریشه های روانی نیز دارد که به انتظار بازار ایران برای ورود به شرایط پسا تحریمی نیز مرتبط است.   یکی از سیاستهای جدید دولت برای گریز از سقوط در پرتگاه رکود اقتصادی ، تحریک تقاضای بازار برای خرید و افزایش تقاضا  به وسیله اختصاص وام های خرید از طریق شبکه بانکی بود. اختصاص صدهزار وام بیست و پنج میلیون تومانی با شرایط آسان برای خرید خودرو ایرانی مهمترین اقدام دولت  در این راستا بود. 
مهمترین ذی نفع این سیاست دولت، خودرو سازان وطنی بودند که موفق شدند محصولات نه چندان با کیفیت خود را به مردم با استفاده از تسهیلات دولتی بفروشند. اما سوال اینجاست که آیا دولت نمی توانست برای شکستن رکود فقط به منافع لابی خودرو سازان و استدلال های همیشگی شان  نپردازد و اهداف اجتماعی را در کنار اهداف اقتصادی در نظر بگیرد؟  آیا اختصاص بیش از 2500 میلیارد تومان تسهیلات فقط برای خودرو سازان، این سوال را به وجود نمی آورد که چرا شرایط پرداخت وام های ازدواج این قدر دشوار است؟ آیا دولت نمی توانست بخشی از تسهیلات در نظر گرفته شده را برای ازدواج (مثلا فروش اقساطی جهیزیه و لوازم منزل) که معضل جدی بسیاری از جوانان است در نظر بگیرد؟اگر سازمان ملی جوانان  در سالهای قبل نقشی محدود و صرفا ستادی داشت، تشکیل وزارت ورزش و جوانان فرصتی بود که مسائل جوانان به شکل جدی تری توسط یک نهاد اجرایی عالی پیگیری شود. اما متاسفانه در حال حاضر این وزارتخانه به  وزارت ورزش  تنزل جایگاه پیدا کرده  و عمدتا به مسائل حوزه ورزش مشغول است

ازدواج ، تسهیلات ازدواج


راه حل کجاست؟

در شرایطی که وزارت ورزش و جوانان با تکیه بیشتر بر وظایف  ورزشی خود، چندان در حوزه جوانان فعال نیست و سایر بخشهای دولت نیز به علت عدم فعالیت نهادی میان بخشی و فراگیر، طرحهای جدی و فراگیر در  حوزه ازدواج  ندارند، سوال اصلی برای ناظران  این است که مشکلات جدی حوزه ازدواج چگونه باید حل و فصل شود؟ با روند نگران کننده افزایش سن ازدواج، افزایش نرخ طلاق  و آسیبهای اجتماعی این خلا بیشتر احساس می شود. 
یکی از تجربیات موفق اخیر که بر مبنای همکاری بین بخشی در زمینه ازدواج جوانان انجام گرفت، ایجاد و راه اندازی سایت همسان گزینی توسط موسسه فرهنگی تبیان و همکاری وزارت ورزش و جوانان بود. با توجه به وجود دهها سایت غیر قانونی همسر یابی که آسیبهای فراوانی به جوانان وارد می کردند و لزوم ایجاد ساز کاری امن و علمی برای زمینه سازی ازدواج  این  طرح پاسخی به نیازهای جوانان در این زمینه بود. با همکاری پلیس فتا بسیاری از سایتهای غیرقانونی  همسر یابی تعطیل و پایگاه تبیان  توانست به شکل واقعی پاسخگوی متقاضیان تشکیل خانواده باشد. 
طرح همسان گزینی، قطعا پاسخگوی همه نیازهای همه جوانان در زمینه تسهیل ازدواج نیست.  اما نمونه ای موفق از همکاری بین بخشی و سازمانی است که می بایست مدنظر قرار گیرد.  به نظر می رسد با توجه به شرایط فعلی جای نهادی فرابخشی خالی است که بتواند فعالیتهای مربوط به تسهیل ازدواج و تقویت نهاد خانواده را راهبری و هماهنگ کند. سازمان یا بنیاد ملی ازدواج می تواند به شکل تخصصی به برنامه ریزی، هماهنگی و در صورت لزوم اجرای سیاستهای حوزه ازدواج بپردازد.

دسته ها :
دوشنبه بیست و سوم 9 1394 13:35
X